Om dette projekt / About this project

Denne blog er dedikeret til projektet: “Diary in Blue and Brown”. Det endelige projekt vil blive et ‘selvportræt’ i 86 malerier og 86 tekster.  Stablet vil malerierne have ca min højde: 172 cm. Hvert Lærred måler 50 x 60 cm som er den omtrentlige plads jeg optager, når jeg bevæger mig rundt i opret tilstand.

Farverne jeg bruger er den koldeste blå, preussisk blå, som er det tætteste man kommer på en nattehimmel og den varmeste brune; rå umbra, som refererer sig til mulden, forfaldet og det varme skød som til sin tid vil opsluge mig igen.

Lige nu er jeg. Sansende: Livet ‘mellem himmel og jord’.

Hvid er den formildende omstændighed. Sindets bearbejdning:

– Lyset er Nåden.

Selvom der ikke vil blive uploaded dagligt til bloggen, kalder jeg projektet for en dagbog. En dagbog er et intimt dokument hvor forfatteren tillader sig ‘hemmelige tanker’ og ufuldstændige betragtninger. Dagbøger er bearbejdet virkelighed, det er ikke en dokumentar, men oplevelser der gennemgår en proces for at give mening.

Motiverne tager udgangspunk i fotos taget med min Iphone. Snapshots af mit liv som kalder på at blive malet.

Teksterne udspringer af refleksioner der bliver hængende som rester af æg, der danser sin egen dans i skægget på den talende. – De må med, fordi de kalder på et eget liv.