About me

Jeg er maler.

Efter at have søgt efter noget meningsfuldt at lave både i økonomien og psykologien har jeg slået mig til tåls med, at jeg aldrig skal lave noget nyttigt. Jeg skal lave kunst! Som er det mest ubrugelige (udfra en økonomisk betragtning) i verden. Jeg læner mig op af, at det engang i antikken var lige så vigtigt med kulturel kunst som med lægekunst. Patienter blev også behandlet med kunst. Derfor lagde man lægeklinikker på amfiteatrene, så man kunne gå direkte ind og få et skud kultur.

Det er en del af min mentale fordøjelsesproces at forholde mig til verden i ord og malehandling. Kort sagt; jeg maler for ikke at blive skør.

Jeg er stadig ved at komme mig over 5 år på akademiet i Amsterdam som efterlod mig med flere spørgsmål end svar: Hvad er min rolle som maler, har jeg noget på hjerte? Hvad vil jeg med mine malerier? Og hvorfor nu et selvportræt?

Det sidste først: Jeg er en af de heldige på planeten, jeg er født og bor i verdens lykkeligste land; Danmark. Jeg er endda økonomisk velstillet, gift med en skøn mand og har smukke kloge voksne børn. Jeg har også gode sjove og smukke venner som holder en masse fester. Jeg rejser langt mere end jeg burde og har været i de fleste lande i verden. Jeg elsker kunst og rejser efter dét og gode madoplevelser.

Jeg er et forbrugsdyr – lige som kapitalismen har formet mig.

Og nu er verden ved at brænde sammen med naturkatastrofer og virusser.

Dette selvportræt er min tilståelse og min undskyldning til mine efterkommere: Vi vidste ikke bedre… eller; det var altså alt for sjovt til at vi kunne holde op.

 

I am a PAINTER….. I’m still recovering from 5 years of study in Gerrit Rietveld Academy of fine arts in Amsterdam which left me with a bachelor degree and food for thought: What is my role as a painter? Do I have anything worth while to tell with my art?

I’m one of the lucky ones on planet Earth: I’m financially well off. I am healthy. I travel. I have wise, beautiful and healthy kids. A handsome and kind husband, many fun and lovable friends.

I’m middle-aged but still fairly good looking.

I live in what has been called ‘The Happiest country in the world’. Denmark

I think I suffer from ‘happiness constipation’… Too many wonderful experiences, too much beauty, too many amazing meals.

 

(see About this project)

I have exhibited several places see C.V. at www.charlotteneel.dk