Exhibit # 6

IMG_6251

Dette er ikke en Cobra, det er en dinosaur. 

I glasbutikkens vindue troede jeg, at jeg så en elefant, som viste sig at være en te-varmer placeret på en sten. Jeg lo af min fejltagelse, men lidt efter gentog det sig. I mørket på museet, imens jeg lyttede til underlig musik, så jeg min mand bøje sig over en fremmed kvinde og hviske intimt i hendes øre. Jeg stod ved væggen sammen med nogle tilskuere, mens andre lå spredt på gulvet foran os. Heriblandt også min mand med en fremmed kvinde. Først tænkte jeg, at det selvfølgelig var en fejltagelse, og at han snart ville opdage som jeg selv tidligere på dagen, at hans sanser spillede ham et puds. Jeg forventede, at han ville le og undskylde og få øje på mig ved væggen.

Men han blev ved med at tale med hende, og min undren blev til irritation der rejste en kaskade af ubesvarede spørgsmål. ‘Han må da have indset at det ikke er mig. Kender han hende måske? Ved han ikke at jeg står her? Har han måske en affære?’ Vreden rejste sig som en urgammel dinosaur som jo egentlig burde være uddød her efter 30 års ægteskab. Jeg var lige ved at gå over og lave en scene. Så rejste han sig og vendte sig imod mig.

Det var alligevel ikke min mand.

Det sker oftere og oftere, at jeg tror, jeg ser og så viser det sig at være noget andet end jeg troede. Måske har det altid været sådan. At det jeg har oplevet har været noget andet, end det jeg troede.

Kan man egentlig med sikkerhed vide om det er en Cobra eller en Dinosaur?

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s